ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - EVGENIA BRIDE

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα ραντεβού με την επιθυμητή ημέρα και ώρα, θα σας απαντήσουμε άμεσα για την διαθεσιμότητα!

Απολαύστε ένα ιδιωτικό ραντεβού στον πολυτελή χώρο μας, διάρκειας 90 λεπτών με την παρουσία πιστοποιημένου “Personal Stylist Advisor” που θα σας βοηθήσει να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας μέσα από μια τεράστια ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ των μεγαλύτερων οίκων.

Ισχύει χρέωση 20€ ανά ραντεβού, η οποία επιστρέφετε εφόσον επιλέξετε το νυφικό σας από το κατάστημά μας. Επίσης μπορείτε να δείτε και μια δεύτερη φορά τις επιλογές σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

    *Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα ραντεβού με την επιθυμητή ημέρα και ώρα, θα σας απαντήσουμε άμεσα για την διαθεσιμότητα! Απολαύστε ένα ιδιωτικό ραντεβού στον πολυτελή χώρο μας, διάρκειας 90 λεπτών με την παρουσία πιστοποιημένου “Personal Stylist Advisor” που θα σας βοηθήσει να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας μέσα από μια τεράστια ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ των μεγαλύτερων οίκων. Ισχύει χρέωση 20€ ανά ραντεβού, η οποία επιστρέφετε εφόσον επιλέξετε το νυφικό σας από το κατάστημά μας. Επίσης μπορείτε να δείτε και μια δεύτερη φορά τις επιλογές σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.